Anda Pengunjung Ke :

Tuesday, 12 February 2013

Biadab Terhadap Raja Permaisuri Agong.


WARISAN PERMAISURI berasa sedih apabila menerima berita tentang seorang pemuda yang menunjukkan isyarat lucah terhadap Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah.


Rombongan Raja Permaisuri Agong ke Pulau Pinang.
Agak mendukacitakan apabila seorang pemuda berbangsa Cina telah menunjukkan isyarat lucah terhadap konvoi kenderaan yang dinaiki Tuanku Haminah sewaktu melalui Lapangan Terbang Bayan Lepas Pulau Pinang.Pemuda yang dikenali sebagai Leong Pei Koe membuat perlakuan sedemikian pada pukul 12.50 tengah hari.Seorang pengawal pengiring kepada baginda,ASP Mohd Fakharuddin Bin Abdul Hamid yang ternampak perlakuan itu segera turun dari kereta pengiring lalu mendekati pemuda itu.

Ketua Polis Daerah Barat Daya Supt Hatta Mohd Zin berkata pemuda itu ditahan reman selama 14 Februari ini untuk siasatan lanjut.Kes ini disiasat mengikut Seksyen 294 Kanun Keseksaan,jika didapati bersalah akan dihukum penjara sehingga tiga bulan.Perkara sebegini  tidak seharusnya berlaku kerana institusi beraja perlu dihormati oleh semua lapisan masyrakat di negara kita. Semoga kejadian ini memberi pengajaran buat semua.

3 comments:

  1. JIKA ANDA BUTUH ANKA GHAIB HASIL RITUAL 2D.3D.4D. SGP & HK DI JAMIN 100% JEBOL JIKA BERMINAT SILAHKAN HUB KI AGEN RUSMAN DI NMOR (_0_8_2_3_3_4_2_2_2_6_7_6_) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB then’z room’x sobat

    JIKA ANDA BUTUH ANKA GHAIB HASIL RITUAL 2D.3D.4D. SGP & HK DI JAMIN 100% JEBOL JIKA BERMINAT SILAHKAN HUB KI AGEN RUSMAN DI NMOR (_0_8_2_3_3_4_2_2_2_6_7_6_) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB then’z room’x sobat

    ReplyDelete

Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...