Anda Pengunjung Ke :

Sunday, 21 June 2015

Khas Sempena Sambutan Hari Bapa : Raja-Raja Melayu dan Ayahanda.

Seri Paduka Baginda Yang Di Pertuan Agong Tuanku AlHaj Abdul Halim Mu'adzam Shah dan Almarhum Sultan Badlishah Sultan Abdul Hamid Halim Shah.Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Raja Perlis Tuanku Syed Sirajuddin dan Almarhum Tuanku Syed Putra Jamalullail.

Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan Sultan Nazrin Muizzuddin Shah dan Almarhum Sultan Azlan Muhibbuddin Shah Al Maghfur-lah.
Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor Darul Ehsan Sultan Sharafuddin Idris Shah dan Almarhum Sultan Salahudin Abdul Aziz Shah AlHaj.

Duli Yang Maha Mulia Yang Di Pertuan Besar Negeri Sembilan Darul Khusus Tuanku Muhriz dan Almarhum Tuanku Munawir Tuanku Abdul Rahman.


Duli Yang Maha Mulia Sultan Johor Darul Ta'zim Sultan Ibrahim dan Almarhum Sultan Iskandar Sultan Ismail. 
Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Terengganu Darul Iman Sultan Mizan Zainal Abidin dan Almarhum Sultan Mahmud Al Muktafi Billah Shah.
Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Sultan kelantan Darul Naim Sultan Muhammad V dan Duli Yang Maha Mulia Sultan Ismail Petra.Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Pahang Sultan Haji Ahmad Shah dan Almarhum Sultan Abu Bakar Riayatuddin Al Muazzam Shah.


Nota kaki : Jangan lupa untuk "LIKE" laman Facebook WARISAN PERMAISURI MELAYU

2 comments:

Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...